DROPS Fabel Print

Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide

Garencategorie: A (23 - 26 steken) / 4 ply / fingering

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 205 m

Aanbevolen naalddikte: 3 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 24 steken x 32 naalden

Fijne was of wol was 40ºC / Gebruik nooit wasverzachter / Plat laten drogen

€2,50
Beschikbaarheid:
  • Koop 20 en meer voor €2,40 voor elk

DROPS Fabel Print

Superwash behandeld sokkengaren!

Slijtvast zoals alleen sokkengaren dat kan zijn! DROPS Fabel is een vierdraads garen en het is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor gemakkelijk in onderhoud. DROPS Fabel is zachter dan veel andere sokkengarens, wat maakt een fantastisch allround garen, geschikt voor veel meer dan alleen sokken – probeer het ook voor babykleding!
Met een van de grootste kleurenkaarten in het DROPS-assortiment, is DROPS Fabel verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtypes. Uni Color, dat bestaat uit mooie effen kleuren. Print waarbij elke kleur is samengesteld uit verschillende kleuren die regelmatig worden herhaald in willekeurige lengtes. Long Print is als Print, maar met langere intervallen van elke kleur.

Met één van de grootste kleurenkaarten van het DROPS assortiment, is DROPS Fabel verkrijgbaar in 3 verschillende types: uni colour, een selectie van effen kleuren; print, waar elke kleur is gemaakt van meerdere kleuren die regelmatig worden herhaald en long print, gelijk aan de print maar met langere herhalingen van elke kleur.

Zowel de print als de long print kleuren in DROPS Fabel zijn geverfd volgens de “fancy dyeing” methode. Deze verschilt van andere methodes doordat elk verfbad een kleine variatie heeft in zowel het kleurverloop als de nuances. Dit is geen fout, maar het maakt dit garen juist uniek.

De kleurvoorbeelden tonen het patroon als je over een klein aantal steken breit, zoals bijvoorbeeld voor sokken. Brei of haak je een groter project, dan zal het patroon er anders uitzien. Zoals bij alle jacquardprints kunnen er verschillen zijn in de kleuren en patronen binnen dezelfde verfbad.

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: