DROPS Polaris Mix

Samenstelling: 100% wol

Garencategorie: F (5 - 8 steken) / 14 ply / super bulky / jumbo

Gewicht/looplengte: 100 g = ca 36 m

Aanbevolen naalddikte: 12 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 8 steken x 10 naalden

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar

14% korting
€ 4,10
€ 4,76
Je bespaart: € 0,66
Aanbieding verloopt 30/09/2023
Beschikbaarheid: Op voorraad
14% korting

DROPS Polaris Mix

Super geschikt voor het vilten!

DROPS Polaris is een enkeldraads garen gesponnen op dezelfde manier als DROPS Snow. De garenvezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

DROPS Polaris is zeer geschikt voor buitenkleding zoals mutsen, sjaals, tassen en poncho’s. Je breit het snel en met dezelfde stekenverhouding als een dubbele draad DROPS Snow.

DROPS Polaris bevat een aantal mix-kleuren. Dit betekent dat het garen wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer