DROPS Puna

Samenstelling: 100% alpaca

Garencategorie: B (20 - 22 steken) / 8 ply / DK / worsted

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 110 m

Aanbevolen naalddikte: 4 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 21 steken x 28 naalden

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar

€ 3,09
Beschikbaarheid: Op voorraad

DROPS Puna

Pure zachtheid van alpaca

DROPS Puna is een zacht, licht en heerlijk warm garen gemaakt van 100% superfijne alpaca en is perfect geschikt voor elke soort kledingstuk – bovendien voelt het heerlijk aan op de huid! Het wordt gemaakt van 4 draadjes superfijne alpaca en de vezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

Verkrijgbaar in een selectie van prachtige natuurlijke kleuren en een selectie prachtig geverfde kleuren – dit luxe maar toch veelzijdige garen behoort tot garencategorie B en het is perfect geschikt voor patronen die gemaakt zijn voor garens zoals DROPS Karisma en DROPS Merino Extra Fine. En of u nu haakt of breit, het resultaat zal aangenaam, licht en prachtig zijn en bovendien heerlijk aanvoelen! Daarnaast kunt u ervoor zorgen dat u gelijkmatige steken krijgt door het kledingstuk eenvoudigweg even te wassen.

12/19/2019

Echt mooi zacht garen - ik ben een fan!

02/22/2020

Mega lekker!

02/18/2021

Super fijn garen om van te breien, ik heb het meerdere keren gebruikt. Maar ik dacht, is het geen menggaren, omdat het onmogelijk is om over te bewegen? ..

Voeg recensie toe:
spacer