DROPS Snow Mix

Samenstelling: 100% wol

Garencategorie: E (9 - 11 steken) / 14 ply / super bulky

Gewicht/looplengte: 50 g = ca 50 m

Aanbevolen naalddikte: 9 mm

Stekenverhouding: 10 x 10 cm = 10 steken x 14 naalden

Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Viltbaar

€2,30
Beschikbaarheid:
  • Koop 20 en meer voor €2,20 voor elk

DROPS Snow Mix

Super geschikt voor het vilten!

DROPS Snow is een dik, enkeldraads garen van 100% puur wol, dat makkelijk breit en warm en aangenaam breiwerk creëert, en ook ideaal is voor het vilten!

De garenvezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

Het populaire wintergaren DROPS Snow is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurtypen: uni colour, een selectie van effen kleuren; mix, waarbij meerdere kleuren samen gekaard zijn voor het spinnen voor een gemêleerd effect en print, waarbij elke kleurstelling bestaat uit een combinatie van meerdere kleuren die regelmatig herhaald worden.

Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificaat (certificaat nummer 25.3.0099), Standard 100, Class I. Dit betekent dat het getest is en volledig vrij van schadelijke chemicaliën bevonden is en veilig is voor menselijk gebruik. Klasse I is het hoogste niveau en het betekent dat het garen geschikt is voor babyproducten (0-3 maanden).

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: