1645 Sophia Sweater

Prijs vanaf
€39,59

 

DOWNLOAD HET PATROON

Trui met ribboord in Mayflower Easy Care. Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Easy CARE 062
€4,95
Beschikbaarheid:
Fjern fra kit

1645 Sophia Sweater

Deze trui past door zijn simpele design in elke garderobe. Het is ontworpen met raglanmouwen, waardoor het een eenvoudig breiproject is met minimale montage.

De raglanmouwen van deze trui zijn extra opvallend, omdat ze zijn ontworpen met een mooie ribtaille, die begint bij de schouder en helemaal doorloopt langs de zijkanten van de trui. Deze ribdetails worden gecomplimenteerd door de ribboorden langs de halslijn, onderkant en armsgaten van de blouse. Ook de ribrand in de halsopening is afgewerkt met een klein vouwtje.

We hebben twee verschillende versies van de trui gemaakt. De roze trui is gebreid in Mayflower Easy Care. De garenkwaliteiten hebben dezelfde looplengte en breisterkte, dus je hoeft alleen maar te beslissen of je een effen of tweed versie van de trui wilt.

Beide garenkwaliteiten geven u een prachtig resultaat. Ze zijn zowel zacht als comfortabel om te dragen omdat ze een heerlijk natuurlijk ademend vermogen hebben. Mayflower Easy Care kunnen ook in de machine gewassen worden, dus ook in het dagelijks leven is het lekker makkelijk om je trui te onderhouden.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer