DROPS Pro ROMANCE Haaknaalden Set (3,50-8,00 mm)

DROPS Pro Romance-haakset

Deze haaknaaldenset is gemaakt van berkenhout (15 cm) en bevat 5 maten: 3,5, 4,5, 5,0, 6,0 en 8,0 mm

€ 25,95
Beschikbaarheid: Nog slechts 32 artikel(en) op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

DROPS Pro ROMANCE Haaknaalden Set (3,50-8,00 mm)

Prachtige haaknaaldenset van DROPS Pro Romance van 15 cm en bevat 5 maten: 3,5, 4,5, 5,0, 6,0 en 8,0 mm.

De DROPS Pro Romance haaknaalden zijn prachtige gereedschappen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook duurzaam en comfortabel zijn om mee te haken.

De mooie set wordt geleverd in een praktische kunststof koffer.

03/31/2021

De mooiste en beste haaknaalden die ik ooit heb gehad. Het garen glijdt makkelijk over het stokje omdat het van een harde houtsoort is gemaakt, die daardoor een gladder oppervlak heeft in vergelijking met bijvoorbeeld bamboe of drops basic houten haaknaalden. Deze houtsoort maakt de naald ook iets zwaarder dan de eerder genoemde. Het gewicht zorgt voor een comfortabele balans in de haaknaald, waardoor deze stabieler in de hand ligt. Er is maar één grote fout!!! Je kunt ze niet in andere maten krijgen dan die in de set. Ik moet vaak haaknaalden gebruiken in bijvoorbeeld maat 3, 4 of 5.5. Het is echt jammer dat ik mijn projecten moet haken met andere haaknaalden waar ik niet zo blij mee ben. Gelukkig haken

Voeg recensie toe:
spacer