1832 Vest met Capuchon

Prijs vanaf
€74,23

 

DOWNLOAD HET PATROON

Vest met capunchon gebreid in Mayflower Easy Care Classic . Maat XXS-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
205
€4,95
Beschikbaarheid: Nog slechts 39 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

1832 Vest met Capuchon

Er is niets beter dan een warme wollen jas voor de extra koele dagen. Wol heeft de fantastische eigenschap om op een comfortabele manier te kunnen verwarmen, omdat wol tegelijkertijd een ademend materiaal is, waardoor het lichaam overtollige warmte kwijt kan.

Dit jack is gebreid in de populaire Mayflower Easy Care Classic, een garen van 100% zuivere wol met een looplengte van 106 meter per stuk. 50 gram. Het geeft een goede dikte aan de jas, die structuur krijgt zonder te zwaar te worden. De dikte van het garen helpt ook de zakken en mutsen van de jas in vorm te houden, zodat de jas zowel na gebruik als wassen netjes blijft.

Easy Care Classic is een goede keuze voor het volgende breiproject als je niet het geduld hebt om zelfgemaakte breisels met de hand te wassen. Easy Care Classic kan zowel in de machine worden gewassen als in de droogtrommel, zodat je de jas gemakkelijk elke dag kunt gebruiken.

Onze versie van het jasje is gebreid in licht lavendelblauw om het een extra vrouwelijke look te geven. Het ontwerp van de jas zelf is echter zo eenvoudig dat een andere kleur garen een heel andere stijl kan geven. Easy Care Classic is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, dus het is alleen uw fantasie die de grenzen bepaalt.

Het recept is uiteraard gratis. Genieten.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer