1839 Gebreide Top

Prijs vanaf
€7,16

 

DOWNLOAD HET PATROON

Gebreide top in Mayflower Cotton 8/4. Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Cotton 8/4
€1,79
Beschikbaarheid: Nog slechts 32 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit

1839 Gebreide Top

Een gebreide top is een eenvoudig en snel project dat in recordtijd kan worden gebreid. Daarnaast is het recept ook nog eens zo eenvoudig dat zelfs een beginner mee kan doen als ze de basistechnieken onder de knie hebben.

De bovenste pin zelf is glad gebreid, wat een klassieke uitstraling geeft. De klassieke look wordt echter doorbroken bij de schouders van het blad, waar het blad wordt geassembleerd door twee houten ringen. Als je de volledig klassieke stijl wilt behouden, kun je natuurlijk ook de draden weglaten en in plaats daarvan de bovenste schouders aan elkaar naaien.

Om deze top te maken, moet je ook de haaknaald pakken. De top heeft een rand die is gehaakt met vaste steken en rivierkreeftsteken om de look van de top af te maken.

De top valt lekker ruim, en vooral te gebruiken als een soort vest - bijvoorbeeld over een blouse of een jurkje. Het is gebreid in Mayflower Cotton 8/4, dat bestaat uit 100% puur katoen en heeft een looplengte van 170 meter per stuk. 50 gram. Je hebt veel kleuren om uit te kiezen, dus het is gemakkelijk om een top te ontwerpen die bij je smaak past.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer