€0,00
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Tas gehaakt in Go Handmade Cosy.

Model / Artikelnr.: 99774

Model: Chanel Stitch
Afmeting: 18.5 x 6 x H12.5 cm / Cosy garen * 150 gr.
Afmeting: 22 x 6 x H16 cm / Cosy garen * 250 gr.
* Dubbele draad: 15 hstm / 10 cm
Haaknaald: 3,5 - 4,5 mm.

De kleine maar exclusieve en klassieke collectie tassensloten van Go Handmade is ambacht op zijn best. Het maken van de sloten is een geavanceerd proces dat vakmanschap, precisie en vakmanschap vereist. Een passie voor het vak dat de beste kwaliteit vraagt.

Goed om te weten
De collectie van Go Handmade is ontwikkeld door de meesters zelf - gepassioneerde haaksters die dol zijn op hun handwerk.

Naald, maat en stevigheid

De Chanel Stitch-tas is gehaakt met wat wij beschouwen als los voor normale haaksterkte. De haakvastheid die volgens ons het beste in de tas past. Hakkers, haak heel anders: sommigen haken met naald 2.0 en creëren hetzelfde resultaat als iemand die haakt met naald 4.0. Wij hebben dit ervaren vanuit ons eigen team, dat heeft geholpen bij het haken van de tassen. De sleutel tot het haken van een bepaalde maat heeft meer te maken met de haakstijl dan met de maat van de naald. Daarom raden we altijd een reeks naalddiktes aan: 4,5 mm voor losse haaksterkte en 5,0 mm voor normale haaksterkte.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer