€ 0,00
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Babytrui met kralenpatroon gebreid in Mayflower Easy Care.

Str.: 3/6 - 6/9 - 12/18 - 24 mdr.
Borstbreedte: 50 - 55 - 60 - 63 cm.
Volledige lengte: 28 - 31 - 34 - 38 cm.
Mouwlengte: 14 - 15 - 16 - 18 cm.

Garenverbruik: 3 - 3 - 4 - 4 ngl Easy Care fv. 016.
Pinnen: Jumper pins nr. 2½ + 3 mm
Accessoires: 1 knop.

Stekenverhouding: 28 st in ribbelst met nld 3 mm = 10 cm.

Leuke en leuke meisjestrui gebreid in de heerlijk zachtste Mayflower Easy Care . Het zeer gemakkelijke patroon is gebruikt voor dit fijne truitje in kralenwerk. Mayflower Easy Care bestaande uit 100% zuivere scheerwol. Voor de kleine meid is dit het meest ideale wolgaren als je een schone wol wilt die makkelijk te wassen en te drogen is. Mayflower Easy Care kan in de machine gewassen en gedroogd worden op een wolprogramma. Je wilt er absoluut zeker van zijn dat het het warme en mooie garen van Mayflower voor het kleine meisje is als je dit gebruikt. Het is de perfecte keuze voor het drukke gezin als je er zeker van wilt zijn dat het altijd schoon en netjes is. Mayflower Easy Care blijft bij het wassen keer op keer netjes.

Mayflower Easy Care is het dunste garen in de Easy Care serie van Mayflower. Mayflower Easy Care is voor een stick 3-3½ en loopt ca. 185 m pr. 50 gram. Bekijk de vele mooie kleuren op de website van YarnLiving. Het is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, dus er is zeker een kleur die bij jou en de jouwe past. Bekijk de prachtige kleuren op YarnLiving.com en download gratis de mooie recepten.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: