1516 - Jas met twist in de voorste randen van Mayflower Da Capo

€0,00
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Prachtig mooi en heerlijk jasje met de mooiste twist in de voorrand gebreid in neplak. Deze manier van breien houdt de vorm mooi over het lichaam. Vals patent werkt op een manier net als een behoorlijke draai of rib als je wilt, zodat het constant samentrekt en je bewegingen geeft en volgt, hier wordt het detail dan gemaakt met een mooie en mooie elegante vlecht in de rand vooraan en rond de nek .

Een heel mooi vestje en dan is het gebreid in het heerlijke zachte wolgaren van Maylfower. De heerlijke Italiaanse wol genaamd Mayflower Da Capo. Mayflower Da Capo is een gemêleerd wolgaren en het is verkrijgbaar in speciale mooie kleuren om er een voor je te breien in de kleur die je wilt. Het is 100% zuivere scheerwol.Mayflower Da Capos kleuren die je hier kunt zien . Het is heerlijk zacht, soepel, heerlijk om in te breien maar ook om te dragen.

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer