1523 - Jas in Mayflower Sky

Klik hier om je gratis recept te zien!

Jeugdig leuk jasje met sjaalkraag rondom. Dit lekker stoere jasje is gebreid in retrills op de voor- en achterpanden en dan met als detail dat de mouwen als kleine combinatie in tricotsteek zijn gebreid. Het is een heel makkelijk jack om te breien en daarom ook gericht op beginners. Mayflower Sky is de heerlijke kwaliteit waarin deze jas is ontworpen.

Mayflower Sky is de waanzinnig heerlijke wolklichtkwaliteit die je gewoon niet mag missen. Het is gebreid op grote naalden en geeft een lichtheid en super fijn gevoel, je voelt helemaal niet dat je eigenlijk een hele dikke jas of trui aan hebt. Mayflower Sky is een combinatie van wol, alpaca en nylon, en het is deze samenstelling die deze lichte en toch zeer krachtige kwaliteit en uitstraling geeft. Mayflower Sky is heerlijk licht en mooi om te dragen. Makkelijk in te breien en mee te breien.

€0,00
Beschikbaarheid: Niet meer op voorraad

Deze tekst is vertaald door onze vriendelijke vertaalcomputer. We doen ons best om deze pagina door een mens te laten aanpassen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt!

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe:
spacer