1831 Trui met Geruite Weefsteek

Prijs vanaf
€49,49

 

DOWNLOAD HET PATROON

Trui met geruite weefsteek in Mayflower Easy Care Maat S-XXXL.

 

Breinaalden en accessoires worden apart in de mand geplaatst.

Bekijk hier alle damespatronen van Mayflower.

 

Dit is wat je nodig hebt
Mayflower Easy CARE 
048 Rød okker
€4,95
Beschikbaarheid: Nog slechts 30 artikel(en) op voorraad
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 062
€4,95
Beschikbaarheid:
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 
049 Abrikos
€4,95
Beschikbaarheid: Levertijd is I restordre hos Mayflower dag(en)
Fjern fra kit

1831 Trui met Geruite Weefsteek

Mooie breitechnieken en prachtige kleuren kunnen de mooiste truien opleveren. Hier worden bijvoorbeeld weefbreisels gebruikt om het karakteristieke patroon van deze trui te creëren in roestkleurig, chilirood en perzikkleurig. De warme kleuren geven een mooie totaalindruk en krijgen een mooie retro uitstraling.

De trui is gebreid in Mayflower Easy Care, dat bestaat uit 100% zuivere scheerwol en heeft een looplengte van 185 meter per stuk. 50 gram. De relatief lange looplengte van het garen zorgt voor een lichte wollen trui, die ook op de koele dagen in de zomer gedragen kan worden zonder te warm te worden. Het is belangrijk om te onthouden dat wolgaren uit natuurlijke vezels bestaat en daarom zorgt wol ook voor een goed ademend vermogen, zodat het lichaam de temperatuur zelf gemakkelijker kan regelen.

Dit patroon wordt vooral aanbevolen voor ervaren breiers die ervaring hebben met het weven van breiwerk. Het kan echter sterk worden aanbevolen door de techniek te leren, omdat weven zowel spannend als leuk is. U zult merken dat er geheel nieuwe mogelijkheden ontstaan op het gebied van breien en u zult in staat zijn om unieke patronen te creëren die met andere breitechnieken niet mogelijk zijn. Het biedt volledig nieuwe mogelijkheden om te experimenteren met kleuren en patronen.

Genieten.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer