Naalden en haaknaalden van PONY Perfect

Alle producten van PONY Perfect zijn zeer sterk, ultraglad en superflexibel gemaakt. Met prachtige handvatten die gemaakt zijn van natuurlijk hout zoals bamboe en esdoorn, kun je de prachtige nerven, kleuren en texturen van dit hout zien in de naalden, waardoor ze een echte eyecatcher zijn in iedere collectie.

Bekijk hier onze gehele collectie naalden en haaknaalden

De verwisselbare naalden van PONY Perfect worden ook geleverd met een slim schroefdraadsysteem waarmee je naalden eenvoudig kunt wisselen. Het biedt soepele overgangen tussen naald en kabel om een soepele breiervaring te garanderen zonder dat de naalden vast komen te zitten.

Hier kun je alle producten van PONY bekijken

Prijs vanaf
€6,69
€9,56
Je bespaart: €2,87
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€7,28
€10,41
Je bespaart: €3,13
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€6,69
€9,56
Je bespaart: €2,87
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€7,28
€10,41
Je bespaart: €3,13
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€7,28
€10,41
Je bespaart: €3,13
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€7,62
€10,89
Je bespaart: €3,27
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€8,22
€11,74
Je bespaart: €3,52
0 beoordelingen
€3,39
€4,84
Je bespaart: €1,45
0 beoordelingen
€8,64
€12,34
Je bespaart: €3,70
0 beoordelingen
Prijs vanaf
€8,64
€12,34
Je bespaart: €3,70
0 beoordelingen
€2,46
€3,51
Je bespaart: €1,05
0 beoordelingen
€86,99
€124,27
Je bespaart: €37,28
0 beoordelingen
€6,27
€8,95
Je bespaart: €2,68
0 beoordelingen
€67,68
€96,68
Je bespaart: €29,00
0 beoordelingen
€77,33
€110,47
Je bespaart: €33,14
0 beoordelingen

Van India naar de wereld

Needle Industries (India), dat 2200 meter boven zeeniveau in het Nilgiri-gebergte is gelegen, produceert een van de meest gerenommeerde en meest gevraagde naalden ter wereld onder het merk PONY.

Hier kun je meer lezen over pony

Dit bedrijf, dat is opgericht in 1949, heeft zichzelf gevestigd als een zeer gespecialiseerd merk voor chirurgische precisienaalden en innovatieve brei- en haaknaalden, waarbij er gebruik gemaakt wordt van organische en duurzaam geproduceerde materialen, zoals hergebruikt hout, bamboe en meer.

Bij LindeHobby bieden we je met trots de bestverkochte verwisselbare naalden, sets en sokkenbreinaalden aan van PONY Perfect, die je precies bieden wat je nodig hebt om je projecten eenvoudig en moeiteloos mee te perfectioneren.

Dus wees een trotse bezitter van naalden van PONY Perfect en laat je artistieke ideeën tot leven komen.

Door de natuur geperfectioneerd

Leder stuk hout dat gebruikt wordt om een PONY Perfect-product te maken, is rechtstreeks afkomstig uit de Nilgiri-bergen en andere gerenommeerde houtbronnen wereldwijd. Het hout wordt duurzaam gewonnen en zorgt tegelijkertijd ook voor milieuvriendelijkheid en een goede ecobalans.

Twee van de favoriete houtsoorten van PONY Perfect, bamboe en esdoorn, voelen zeer zacht aan en hebben een gepatenteerde verbinding GLYDON waarmee je een ultragladde en luxueuze breiervaring kunt ervaren. De naalden worden geleverd met een zeer nauwkeurig schroefdraadmechanisme dat is gemaakt van massief messing voor een strakke en soepele verbinding.

Deze naalden zijn warm en licht en zorgen voor een fijne en rustgevende brei-ervaring.

De perfecte breinaalden voor beginners en professionals

Of je nou je eerste sjaal in ribbelsteek probeert te maken of werkt aan breiprojecten met lakens en truien met ingewikkelde patronen en gradiëntkleuren, de naalden van PONY Perfect zijn precies waar je naar op zoek bent. De precisienaalden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen die variëren van bamboe tot esdoorn en nog veel meer.

De ronde, enkele, verwisselbare en sokkenbreinaalden, die warm en soepel aanvoelen en eenvoudig te gebruiken zijn, bieden je veel verschillende mogelijkheden om echt alles te ontdekken wat deze prachtige producten te bieden hebben.

Deze producten zijn perfect voor docenten, studenten en professionals die hun handgemaakte projecten online verkopen, dus de constant ontwikkelende collectie van PONY Perfect zal je van dienst zijn, wat je vaardigheidsniveau ook is of hoeveel ervaring je ook hebt.

Er staan je eindeloos veel projecten te wachten

Of je nou kleurrijke, gespleten, gevlochten sleutelhangers of haakprojecten in Tunesische stijl wil gaan maken, de naalden van PONY Perfect zijn in ieder geval een zeer goede keuze. De extra controle en het soepele breicomfort van de rechte en rondbreinaalden zorgen ervoor dat dit een uitstekende keuze is, zelfs voor het maken van polsbandjes, tassen, mutsen, kussens, decoratieve artikelen en nog veel meer!