Eucalan 500 ml

Inhoud: 500 ml wolzeep met lanoline

€14,79
Beschikbaarheid:
  • Koop 2 en meer voor €14,50 voor elk
  • Koop 3 en meer voor €14,19 voor elk
  • Koop 5 en meer voor €13,89 voor elk

Eucalan 500 ml

Eucalan is een geweldige wolzeep om je gebreide en gehaakte projecten te helpen onderhouden. De wolzeep is niet bedoeld om uit te spoelen, maar om in de structuur van de wol te blijven en het natuurlijke lanolinegehalte van je breigoed te behouden, wat de vezels beschermt.

Was instructies:

Met de hand: Bekken vullen met lauw water. Voeg 5 ml / 1 theelepel toe. Eucalan per 4 L / 1 gallon water (meer voor sterk vervuilde artikelen). Knijp voorzichtig in het artikel en laat het 15 minuten of langer weken. Afspoelen is niet nodig!

Met de machine: vullen met lauw water. Voeg 5 ml / 1 theelepel toe. Eucalan per 4 L / 1 gallon water (meer voor sterk vervuilde artikelen). Stop de automaat. Laad wasgoed. Knijp voorzichtig in het artikel en laat het 30 minuten weken. By-pass spoelcyclus! Draai water eruit.

Voorbelading: Selecteer spoelen en centrifugeren of delicate cyclus, koud water. Voeg 5 ml / 1 theelepel toe. van Eucalan naar dispenserlade. Laad wasgoed en start de cyclus. Dit is een richtlijn aangezien alle voorladers anders werken.

Bekijk hier ons assortiment wolwasmiddel.

Copyright LindeHobby

Er zijn nog geen beoordelingen. Vertel ons als eerste wat u vindt.

Voeg recensie toe: