Breipatroon Babydeken


Is er een nieuwe op komst in de familie of in de vriendenkring? En wil je moeder en kind een persoonlijk cadeau geven waar je jarenlang plezier van hebt? Dan is een zelfgebreid babydekentje iets voor jou.

Het breien van een babydekentje of draagdoek is een prachtig en gezellig project, dat in die zin ook beter te breien is dan een dekentje voor een volwassene . Tegelijkertijd kunt u een groot aantal verschillende babydekens breien en is er een goede gelegenheid om uw persoonlijke stempel te drukken.

Ga eenvoudig en snel aan de slag met je zelfgebreide babydeken, kinderwagendeken of draagdoek met een van onze gratis patronen.


Bekijk hier onze gratis recepten voor babydekens.

Bij het breien van een babydekentje kun je ervoor kiezen om gewoon in rechte steken en in één kleur te breien. Dit is een beheersbaar project dat perfect is voor beginners. Bij het breien van zo'n vloerkleed kun je tegelijkertijd ontspannen op de bank en televisie kijken. Je kunt er ook voor kiezen om een vloerkleed met patroon en veel kleuren te breien en daarbij te experimenteren met verschillende technieken.

We bieden een breed scala aan gratis patronen voor gebreide babydekens. Hier vind je inspiratie voor hoe jouw gebreide babydeken eruit moet komen te zien. U kunt ook een van de patronen kiezen en volgens het opgegeven patroon breien. Er zijn veel verschillende patronen en technieken waarmee je een babydekentje kunt breien, kies bijvoorbeeld voor een dekentje met gaatjespatroon, bladpatroon, twists, ribbelsteek, dobbelsteen- of golfpatroon.

Ook zijn er een groot aantal verschillende garens waarin je een babydekentje kunt breien.Hier kun je kiezen voor een garen dat bestaat uit zachte wol, merinowol, alpaca of een mix waar ook katoen in verwerkt kan worden. Het kan praktisch zijn om te overwegen of het garen in de machine wasbaar moet zijn. Dit is vooral een voordeel als de babydeken die je wilt breien vaak en dagelijks gebruikt moet worden en dus vaak gewassen moet worden.

We hebben een breed scala aan garens die perfect zijn voor babydekens. Onze meest populaire is DROPS Baby Merino , dat is gesponnen van extra fijne merinowolvezels. Het garen is bijzonder geschikt voor de gevoelige babyhuid en kan zelfs in de machine gewassen worden, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik.

Bekijk hier onze gehele garenselectie.

Wanneer je aan de slag gaat met je zelfgebreide vloerkleed, is het belangrijk dat je op de juiste breinaalden breit. We hebben een grote selectie van zowel rondbreinaalden als jumper pins in verschillende maten en materialen. Hier kun je ontdekken en precies de sticks vinden die het beste bij je passen.

Als je een babydeken wilt haken in plaats van hem te breien, hebben we ook een groot aantal gratis haakpatronen die je kunt verkennen. Hier kun je zowel dubbele staafsteken, vaste steken, gatenpatroon als overgrootmoeder uitproberen. vierkanten.

Gratis recepten voor gehaakte babydekens.

Als je gek bent geworden van het breien van vloerkleden voor baby en kind, en je wilt nu eens proberen een vloerkleed voor jezelf of je huis te breien, dan kun je ook onze recepten voor vloerkleden en vloerkleden bekijken. We hebben zowel gebreide vloerkleden en vloerkleden als gehaakte vloerkleden en vloerkleden . Hier krijg je de kans om een prachtig vloerkleed te breien dat vele jaren en mogelijk meerdere generaties meegaat. En ook al is een vloerkleed voor volwassenen of een vloerkleed een groot en misschien onhandelbaar project, het zal altijd de moeite waard zijn!

Nu hopen we dat je goed gekleed bent om een leuk babydekentje te breien. Als je vragen hebt over patronen, garen- of naaldselectie, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Heel leuk met het babydekentje :-)

Copyright LindeHobby