Gehaakte babykleertjes


Hoewel veel mensen zelfgemaakte babykleertjes associëren met naaien of breien, kunnen we ook een ongelooflijk aantal leuke, gratis recepten voor gehaakte babykleertjes aanbieden. De laatste jaren is het haken van kleine duivelshoedjes enorm populair, maar je kunt werkelijk alles haken, van jasjes en broeken tot voeringen en kussen voor de kleintjes.

Wanneer je gaat beginnen met het haken van babykleding, is het belangrijk om te bedenken naar wat voor soort kwaliteiten je op zoek bent in het garen. Een populair type garen om babykleertjes in te haken is ons merinogaren, omdat het zowel de baby helpt om de warmte te reguleren terwijl het in de machine kan worden gewassen. Het garen kan gewassen worden op maximaal 40 graden in een machinewas, zodat de kleding goed gereinigd kan worden door het natuurlijke vuil dat opkomt bij het dragen van een baby.

Bekijk hier onze grote selectie merinogarens.

Het populairste garen om babykleertjes in te haken is Drops Baby Merino . Het garen is er in 50 verschillende, mooie kleuren, dus er is zeker een kleur die bij je past. Daarnaast is het garen Oeko-Tex gecertificeerd in 1 Klasse, wat inhoudt dat het garen volledig vrij van schadelijke chemicaliën is getest.

Vind Drops Baby Merino hier.

We raden je ook aan om Drops BABY Alpaca Silk van dichterbij te bekijken. Het garen bestaat uit een ongelooflijk zachte mix van baby-alpaca en moerbeizijde, wat het garen een glanzend effect en een goede duurzaamheid geeft. De garenvezels zijn ook onbehandeld, dus ze worden voor het verven niet onderworpen aan enige vorm van chemische behandeling. Alpacawol is echt goed voor baby's omdat het warmteregulerend is, dus het verkoelt en het weer is warm en omgekeerd verwarmend als het koud is.

Bekijk hier de prachtige kleuren van Drops BABY Alpaca Silk

Het is erg belangrijk om in de juiste maat te haken. Is de baby nog niet ter wereld gekomen? Ja, de mogelijkheden zijn legio, want haken van 0-3 maanden is niet altijd ideaal, want een jasje in maat 3-6 maanden geeft de baby de kans om erin te groeien. Tegelijkertijd kan het ook fijn zijn om te vroeg geboren kleding te hebben liggen voor het geval de baby nog klein is bij de geboorte.

Onder onze vele gratis haakrecepten kunnen we Iinstagarns ongelooflijk creatieve en fijne recepten voor baby's aanbieden. De patronen zijn gehaakt met Drops garen, waar we alle garens in aanbieden. Zo kun je in een mum van tijd aan de slag met je gehaakte babykleertjes.

We voegen voortdurend nieuwe recepten toe voor gehaakte babykleding, zodat je op de hoogte blijft van de laatste trends en seizoensrecepten. Bekijk hier onze nieuwste haakpatronen voor baby's.

Als je meer van recepten in fysieke boeken houdt, dan kunnen we je daar ook bij helpen. Sommigen zijn beter in staat om te aaien, notities toe te voegen en ezelsoren in hun receptenboekje te plaatsen. Gelukkig hebben we ook een aantal haakboekjes voor baby die je hier kunt vinden.

We hopen dat je nu aan de slag kunt met je volgende project met gehaakte kleding voor een baby :)

Genieten :-)

Copyright LindeHobby