Lichaamsvoeding haken

Heb je ooit de leuke roggebroodgerechten, mooie appels en populaire hamburgers gezien die enorm populair zijn om te haken voor kinderspeelkeukens? Hoewel de recepten meerdere kleine onderdelen nodig hebben, is het eigenlijk niet zo moeilijk om met een haaknaald de kleine, lekkere gerechtjes te maken. Hier hebben we een aantal verschillende recepten verzameld, samen met tips en trucs voor het verkrijgen van het beste voedsel voor de speelkeuken.

Bekijk hier het grote aanbod gehaakte bodyfood

Welk garen?

Als algemene regel raden we aan katoengaren te gebruiken voor gehaakte lichaamsvoeding. Het eten heeft een manier om zijn weg naar de mond te vinden, en hier is katoengaren absoluut ideaal. Het garen is een natuurlijk garen zonder enige plastic inhoud. Het garen kan ook gewassen worden op maximaal 60 graden in de machine, zodat niet alleen vuil maar ook bacteriën kunnen worden afgewassen.

Lees hier meer over katoengaren

Een andere goede reden om te kiezen voor katoengaren voor de gehaakte bodyfood is dat het garen in ongelooflijk veel kleuren verkrijgbaar is. Veel fabrikanten produceren katoengaren en ze hebben allemaal hun eigen kleurenschema. Daarom vindt u bij ons ook zeker de perfecte tint voor de appel- of pizzabodem.

Katoengaren - Bekijk hier het grote aanbod

Kijk eens naar Yarn and Colors , die in hun selectie van katoenen garens 100 verschillende kleuren hebben om uit te kiezen. Hier is echt de mogelijkheid om met de nuances te spelen, zodat het juiste resultaat wordt bereikt. Het garen is ook razend populair, omdat het een zeer hoge kwaliteit katoen is en daarom erg lekker om in te werken. Katoen is ook een van de goedkoopste garenkwaliteiten op de markt.

Ontdek hier de grote selectie katoengarens van Yarn and Colors

Welke haaknaald?

Zoals bij zoveel andere recepten, hangt de maat van je haaknaald af van met welk patroon je gaat beginnen. Als algemene regel geldt dat maat 2-2,5 voor 8/4 katoengaren en 3,5-4,0 mm voor 8/8 katoengarens moet worden gebruikt voor gehaakte lichaamsvoeding. Dit is echter altijd een schatting, dus het is belangrijk om goed te kijken welke haaknaald in het patroon wordt gebruikt.

Word hier wijzer over onze haaknaalden

De zoute keuken

Het is zelden iets lekkerder dan een goede plak pizza en mag in de kleine keuken niet ontbreken. Hier kunt u precies de vulling maken die u het meest geschikt vindt voor de gehaakte pizza, zodat u precies het type pizza kunt krijgen dat u wilt.

Naast pizza kunnen wij ook recepten aanbieden voor andere lekkernijen zoals hotdogs, sushi, burgers en nog veel meer. De mogelijkheden zijn talrijk. Je kunt ook een beetje van het ene recept nemen en aan het andere toevoegen zoals het jou uitkomt. Maak gehaakte bodyfood een makkie.

De zoete keuken

Wil je aan de slag in de zoete keuken, dan hebben we gelukkig ook een groot aantal recepten voor de zoete lekkernijen. Ook voor de ijssalon kunnen wij alles bieden met diverse soorten gehaakt ijs. Hier is het mogelijk om precies die smaak te maken door kleine veranderingen aan te brengen in de kleuren van de ijsballen.

Speel met het naaien en borduren van kleine details op het gehaakte lichaamsvoedsel zoals gestrooide suiker, kruimels en chocolade, zodat het voedsel er nog realistischer uitziet.

De groenten en het fruit

Ook al is het heerlijk bij zowel zoete taarten als grote burgers, vergeet de groenten en fruit niet. Hier hebben we een groot aantal recepten verzameld in een groene mand, zodat je precies het recept kunt vinden dat bij je past. Keuze uit banaan, wortel, kiwi, champignon, appel, sinaasappel, aardbei en peer. Er is dus volop gelegenheid om ook met de groene mand met al het lekkers uit de tuin aan de slag te gaan.

Vind de recepten hier

We hopen dat je helemaal uitgerust bent om te beginnen met het haken van bodyfood.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby