Zangkoffer met gehaakte dieren en figuren

Een liedjeskoffertje is een klein koffertje met heel veel kleine, gehaakte dieren en figuren die elk een kinderliedje voorstellen. De koffer kan worden gevuld met alleen de dieren die bij het favoriete liedje van het kind passen en kan overal worden meegenomen. Het leuke zangkoffertje is een goed en stimulerend cadeau voor je eigen kind of een in je vriendenkring.

Ontdek hier de grote selectie gehaakte teddyberen

Wanneer je gaat haken voor een zangkoffer, raden we je altijd aan om te haken in katoengaren. Katoen kan in de machine gewassen worden tot 60 graden, zodat niet alleen vuil maar ook bacteriën verwijderd kunnen worden van de veelgebruikte dieren. Katoen is er ook in een groot aantal kleuren en het is ook een van de goedkoopste garenkwaliteiten op de markt.

Bekijk hier ons grote aanbod aan katoengarens.

Veel van de tips en trucs die we hebben verzameld rond gehaakte teddyberen, kunnen ook worden gebruikt bij het haken van kleine dieren en figuren voor een zingende koffer. Veel van dezelfde technieken worden gebruikt. Wel is het belangrijk dat om het maximale uit de zangkoffer te halen, de dieren relatief klein worden gemaakt. Hoe kleiner de dieren en figuren, hoe meer er in de koffer kan en hoe meer liedjes er samen gezongen kunnen worden.

Bekijk hier al onze tips en trucs voor gehaakte dieren

Als je twijfelt over welke dieren en personages we hebben die bij welke liedjes passen, dan hebben we er hieronder een aantal verzameld:

lied Recept Afbeelding
De beer Bjørn is een beer Teddy Bamser
Peter Kanin Sansekanin
Het slaapliedje van de olifant Ellie Olifant
Drie kleine soldatenGehaakt leger
Er was eens een aap Aben Alfred
Appel manTutti Frutti
Søren Banjomus Julemusen Magnus
De kerstman zit op zolder met zijn kerstpap Sinterklaas Jij

Copyright LindeHobby