Hoed met haakpatroon


Heb je ook een muts nodig voor als het wat kouder wordt en de dagen wat donkerder? Ja, dan hebben we zeker een gratis recept voor een gehaakte muts waar je in kunt springen.De mutsen kunnen gevuld worden met details, of als een simpele hipstermuts in rib.

Bekijk hier onze grote selectie gratis recepten voor gehaakte mutsen
____
Hoeden hoeven helemaal niet gereserveerd te worden voor het koude weer. De gehaakte muts kan het hele jaar door worden gebruikt om een outfit op te fleuren of om de top warm te houden. De muts kan als klassieker over de oren worden gehaakt of als zomermuts om tegen de zon te beschermen.

Als een haaknaald nieuw voor u is, kunt u beginnen met een eenvoudige ribmuts. De ribmuts kan worden toegevoegd met een gebogen rand om de hipster-look te bereiken of met een fijne pompon.

In ons assortiment gehaakte mutsen vind je recepten van Drops and Go Handmade. Wist je dat we een Drops SuperStore zijn? Dit betekent dat we alle Drops garens verkopen, zodat je snel aan de slag kunt met je volgende project in Drops' garens. Daarom hebben we ook een grote selectie gratis recepten van Drops.

Vind hier al onze gratis recepten van Drops GarnStudio

Als je eenmaal het juiste patroon hebt gevonden, is het gemakkelijk om erachter te komen welk garen je daarvoor moet gebruiken. Het verschijnt wanneer u naar het recept gaat en hoeveel er nodig is voor het individuele recept. Het zal niet veel gemakkelijker zijn om aan de slag te gaan met je eigen gehaakte muts.

Naast de verkoop van alle garens van Drops kunnen wij u ook een grote keuze aanbieden van o.a. Go Handmade, Mayflower, Du Store Alpaca, Dale, Hjertegarn en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je een garen vindt dat precies bij je toekomstige muts past.

Ontdek hier al onze garensoorten.

Een gehaakte muts is een leuk eenvoudig project om aan te beginnen, omdat er nogal wat remedies voor nodig zijn. Als je de haaknaald klaar hebt, hoef je eigenlijk alleen nog maar het juiste aantal garensleutels te gebruiken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een label aan de hoed toe te voegen als "Handmade by Me" zodat niemand twijfelt dat je je hoed zelf hebt gemaakt. We bieden ook PU leren labels aan, om je hoed een leuk detail te geven.

Vind hier al onze etiketten.

Bekijk hier onze mooie selectie PU leren labels.

Als je een pompon op de muts wilt zetten, dan is het zowel mogelijk om een zelfgemaakte one-of-a-kind van garen te maken of om een van onze prachtige pompons van konijn of acryl te kopen. De zelfgemaakte pompons zijn eenvoudig en snel te maken met een pomponmaker. Door een Pompon-maker te gebruiken, weet je absoluut zeker dat je precies de juiste maat voor je hoed krijgt dan wanneer je je eigen hoed van karton zou maken.

Hier vind je onze Pompon makers

Als je daarentegen meer van een pluche pompon houdt, dan kunnen we je daar ook mee helpen. We hebben een grote selectie pompons in zowel acryl als konijn. De pompons zijn verkrijgbaar vanaf 5 centimeter in diameter en tot 13 centimeter. Onze pompons van Go Handmade worden ook geleverd met een reeds geplaatste drukknop, dus de pompon is gemakkelijk direct op de muts te monteren en weer af te knopen.

Bekijk hier onze grote selectie pompons

Als je meer van een gebreide muts houdt, dan kunnen we je natuurlijk ook op weg helpen. We hebben ook een grote selectie gratis patronen voor gebreide mutsen en petten, zodat je je kunt voorbereiden met precies de muts die je wilt.

Ontdek hier onze gratis patronen van gebreide mutsen.

We hopen dat je nu volledig uitgerust bent om aan je gehaakte muts te beginnen.

Genieten :-)

Copyright LindeHobby