Gebreid cadeau voor baby


Is er net een pasgeborene bij de familie of vriendenkring aangekomen? En wil je ter gelegenheid van het breien een persoonlijk cadeau voor de kleine waar zowel baby als ouders van kunnen profiteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier doe je inspiratie op voor een breed scala aan cadeaus die je voor baby's kunt breien.Bekijk hier al onze breipatronen voor baby's.

De mogelijkheden voor gebreide babycadeaus zijn legio. Wat voor de meeste mensen geldt, is dat het behapbare en plezierige projecten zijn die niet al te tijdrovend zijn. Bovendien vallen zelfgemaakte cadeaus altijd in goede aarde bij de ontvanger, wat het plezier van het breien alleen maar groter maakt!

Een zelfgebreid babydekentje is altijd een echte winnaar als het gaat om cadeaus voor baby's. Een dekentje of draagdoek breien is een prachtig en gezellig project, dat ook veel overzichtelijker is dan het breien van een dekentje voor een volwassene.

Met een gebreide babydeken kun je ook spelen met andere of nieuwe breitechnieken en mooie kleuren samenstellen. Er is niet één manier waarop een babydeken eruit moet zien. Alleen de verbeelding stelt grenzen, en dat is precies wat zo geweldig is aan het breien van vloerkleden!

We bieden een breed scala aan gratis patronen voor gebreide babydekens. Kies gewoon je favoriete recept en ga aan de slag met dit prachtige project.

Lees hier meer over gebreide babydekens.


Kleding voor de baby zal ook een leuk project zijn. De mogelijkheden zijn hier echt talrijk: kusjes, sokken, pantoffels, overalls, luierbroekjes, hoeden, blouses of misschien een doopjurk?

Een eenvoudig en duidelijk project is b.v. om een kus of een muts te breien. Tegelijkertijd ben je verzekerd van een leuk en gezellig project, omdat je hier kunt spelen met kleuren en patronen. Hieronder zie je drie van onze recepten, die twee zoete mutsjes bevatten die eruitzien als een bosbes en een aardbei, evenals een heel mooie kus met strepen. In alle drie de recepten kun je precies de kleuren samenstellen die jij het lekkerst vindt. Het resultaat zou hoe dan ook goed moeten zijn!Andere beheersbare projecten, die ook niet erg tijdrovend zijn, zijn luierbroekjes, sokken of slofjes voor de kleine. Bekijk onze vele babyrecepten en vind precies de luierbroekjes of babysokjes waar jij mee aan de slag wilt. Als je nog niet eerder broeken of sokken hebt gebreid, krijg je hier ook een project waarmee je nieuwe technieken kunt leren. Tegelijkertijd is het project niet al te verwarrend, omdat breien voor een baby niet zoveel garen vereist - en dus niet zo veel tijd.Een ander cadeau dat gegarandeerd in goede aarde valt, is een gebreid pak of rijtas. Dit zijn supergoede en praktische cadeaus, die ook nog eens aangeven dat je echt tijd en moeite hebt gestoken in het mooie en unieke cadeau.

Een leuk en goed zelfgebreid cadeau voor een baby is ook een schattige teddybeer. We bieden verschillende recepten voor schattige knuffels en teddyberen die gebreid zijn. Als je ook van haken houdt, bekijk dan onze haakrecepten voor dieren & speelgoed ! Hier vind je een groot aantal recepten voor b.v. schattige teddyberen, voedselspeelgoed, knusse doekjes en schattige motieven voor b.v. houten ringen.Bekijk hier al onze accessoires voor dieren & speelgoed.

Veel plezier met je gebreide cadeau voor baby :-)

Copyright LindeHobby