Gebreid huwelijkscadeau


Ga je naar een bruiloft? En mis je het perfecte cadeau? Dus lees hier verder en doe inspiratie op voor mooie, zelfgebreide cadeaus waar bruid en bruidegom zeker van zullen genieten.

Een goed huwelijkscadeau kan in vele vormen en kleuren komen en hangt grotendeels af van het paar zelf. Daarom bieden wij hier een aantal verschillende aanbiedingen voor huwelijksgeschenken aan. Hetzelfde geldt echter voor allemaal, ze zullen allemaal resulteren in een persoonlijk en uniek geschenk dat jaren mee kan.

Bekijk hier onze volledige selectie breipatronen.

Interieur voor het huis van de bruid en bruidegom is zeker een winnaar. De mogelijkheden zijn legio, waaronder dekens, kussenslopen en decoraties. Een vloerkleed is een tijdrovend project, maar het zal op zijn beurt een geschenk zijn dat jaren mee kan en zowel op de bank, in de tuin, voor picknicks, enz.

Lees hier meer over gebreide vloerkleden.

Een groot project is ook het breien van een poef. Een poef zal het huis van de bruid en bruidegom sieren en hen herinneren aan jou en alle tijd die je in zo'n mooi cadeau hebt gestoken.

Je kunt er ook voor kiezen om een mooie kussensloop te breien. Hier bieden we een aantal verschillende recepten voor mooie en unieke kussenslopen met prachtige motieven.Andere praktische en goede cadeaus zijn gebreide pannenlappen, tafelbeschermers, handdoeken of kleden. Je kunt b.v. brei een hele stapel vaatdoeken in verschillende kleuren en patronen, zodat het bruidspaar geen doeken hoeft te kopen in de nabije toekomst. Ze krijgen een cadeau dat zeker jaren meegaat en tegelijkertijd kleuren verspreiden in het dagelijks leven.

Home decor is ook een zekere winnaar. Hier kunt u b.v. kies ervoor om een mooie regenboog of heel veel kleine hartjes te breien als symbool van de liefde die je viert.

Bekijk hier al onze gebreide interieurpatronen.


Een cadeau dat ook nog eens de aandacht en vreugde trekt, is een zelfgebreid "wellnesspakket". Zo'n pakket kan bestaan uit zelf gebreide make-up pads, zeepzakjes, doekjes, handdoeken en elastiekjes. De verschillende onderdelen kunnen vervolgens in een mooie mand - en dan heb je het perfecte huwelijkscadeau!

Kies de garenkleuren en breipatronen die je het leukst vindt, en ga dan gewoon aan de slag. Alleen de verbeelding stelt grenzen en een wellnesspakket kan dus in veel verschillende tinten en kleuren komen.


Begin je liever met een zelfgehaakt cadeau, dan kun je op deze pagina veel inspiratie daarvoor opdoen. Je kunt ook onze vele gratis haakpatronen bekijken.

Bekijk hier al onze haakpatronen.

Veel plezier met je zelfgemaakte huwelijkscadeau :-)

Copyright LindeHobby