Gebreid vaderdagcadeau

Vaderdag valt elk jaar op de Dag van de Grondwet, 5 juni. Als je een prachtig cadeau voor je vader mist, dan kun je een cadeau breien waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Hier op deze pagina kun je inspiratie opdoen voor een goed en handig Vaderdagcadeau, dat gebreid is.

Een vaderdagcadeau breien hoeft geen groot of tijdrovend project te zijn. De mogelijkheden voor cadeaus zijn legio en één ding is zeker: het cadeau zal uniek en persoonlijk zijn en zal je vader zeker bevallen.

Bekijk hier al onze breipatronen.

Een geschenk dat je vader jaar na jaar kan gebruiken, is een gebreide muts. Hoewel juni niet de maand is waar je het meest naar toe gaat met een hoed, zal je vader met zo'n geschenk niet staan en een hoed missen voor het komende winterseizoen.

Een gebreide muts kan jarenlang gedragen worden. Een goed idee voor gebreide mutsen is om te kiezen voor een zacht en krasvrij garen dat ook in de machine kan worden gewassen. Op die manier is de hoed gemakkelijk te hanteren en comfortabel om te dragen.

Hieronder zie je een selectie van onze breipatronen voor herenhoeden.Een ander duidelijk favoriet cadeau voor je vader zijn gebreide sokken. Je kunt er nooit teveel van krijgen en ze kunnen - net als gebreide mutsen - jarenlang worden gebruikt. We bieden een breed scala aan gratis patronen voor gebreide sokken en sokkengarens. Het mooie van sokken breien is dat je kunt spelen met kleuren en patronen. Daarom kun je gaan voor het breien van een paar dat precies bij je vaders smaak past.

Bekijk hier al onze sokkengarens.Een iets groter project waar je aan kunt beginnen als je er tijd voor hebt, is een gebreide trui. Zo'n cadeau zorgt zeker voor opwinding en geeft tegelijkertijd aan dat je echt de tijd hebt genomen om een geweldig cadeau voor je vader te breien. Hier op de website vind je een groot aantal recepten voor herentruien. Ze zijn er in veel verschillende versies - sommige hebben strepen of Scandinavische patronen, andere hebben zadelschouders of wendingen.

Een ander groot project dat echter minder tijd kost dan een trui, is een vest. Het vest is in zoverre weer in de mode en wordt gedragen door mannen, vrouwen en kinderen. Hieronder zie je een selectie van onze recepten voor zowel herentruien als herenvesten.Andere ideeën voor supergoede Vaderdagcadeaus die ook nog eens superpraktisch zijn, zijn gebreide pannenlappen of vaatdoeken. Dergelijke projecten zijn eenvoudig en duidelijk, en ze zijn elke dag nuttig in de keuken. Ook hier kun je spelen met verschillende kleuren en patronen en gaan voor wat je vader lekker vindt. Als je vader een broodmand voor in de keuken nodig heeft, kun je er ook zo een breien. Zelfgebreide manden zijn een echte hit op de eettafel en geven tegelijkertijd veel gezelligheid en persoonlijkheid weer.Houd je meer van gehaakte cadeaus? Dan kun je deze pagina bekijken . Hier vind je al onze haakpatronen die ook veel ideeën bieden voor vaderdagcadeaus, b.v. gehaakte mutsen, winkelnetjes en kussenslopen.

Echt heel leuk met je gebreide vaderdagcadeau :-)

Copyright LindeHobby