Gebreid cadeau voor kinderen


Wil je je eigen cadeau breien voor een dierbaar kind in je familie of vriendenkring? Dan ben je aan de goede kant beland. Hier vindt u een aantal cadeau-ideeën voor gebreide cadeaus voor kinderen van verschillende leeftijden. Hier op de website vind je een schat aan gratis breipatronen, en de mogelijkheden voor het breien voor het kind zijn dan ook legio!

Bekijk hier al onze breipatronen.

Als je het naar je zin hebt, kun je ervoor kiezen om wat kleding te breien voor het kind dat een cadeau verdient. Truien zijn en blijven een hit, en tegelijkertijd kan een trui het hele jaar door ijverig worden gebruikt. We bieden veel gratis recepten voor kindertruien.

De recepten zijn er in verschillende maten. Tegelijkertijd zijn ze er ook zowel met als zonder patroon, en in één kleur of in meerdere kleuren. De keuze is helemaal aan jou!We hebben ook veel leuke patronen voor gebreide vesten. Vesten zijn een super leuk en beheersbaar project - zowel voor volwassenen als kinderen. Vesten zijn ook super populair en kunnen op veel verschillende manieren en in verschillende kleuren worden gebreid. Wil je meer lezen over breipatronen voor vesten, kijk dan op deze pagina . Naast een vestje zal een mooie jurk ook een leuk cadeau zijn waarmee je aangeeft dat je tijd en moeite hebt gestoken in het cadeau. Zowel vesten als jurken zijn goede en nuttige cadeaus voor het kind. En voor beide projecten kun je spelen met verschillende breitechnieken, patronen en kleuren. Zo maak je het gebreide cadeau helemaal uniek en bijzonder, zodat het precies past bij het kind dat het cadeau krijgt.


Houdt het kind dat verwend moet worden met een leuk cadeau graag verkleed? Dan kun je er ook voor kiezen om een leuk kostuum te breien! Kijk maar naar enkele recepten voor recepten hieronder waarmee je aan de slag kunt.Bekijk hier al onze breipatronen voor kinderen.

Dingen voor de kinderkamer zijn ook zeker een winnaar. Ook hier zijn de mogelijkheden legio! Onder onze recepten vind je zowel mooie als speelse kussenslopen en vloerkleden die de kinderkamer kunnen sieren. Controleer bijv. dit recept op een prachtig zeemeermin vloerkleed, dat gegarandeerd veel kinderen zal aanspreken.

Een gebreid vloerkleed is zowel een prachtig als praktisch cadeau om aan een kind te geven. Het kan op veel verschillende manieren en in veel verschillende kleuren worden gebreid, en dan kan het het kind nog vele jaren volgen.In de selectie recepten vind je ook schattige speelgoeddieren die kunnen bijdragen aan urenlang speelplezier. Brei bijv. de twee schattige teddyberen, Lotte & Luffe, of stort je op het breien van een sneeuwpop als de kersttijd nadert.

U kunt er ook voor kiezen om decoraties voor de kinderkamer te breien. Is het kind b.v. ben je gek op regenbogen, dan kun je er een breien die aan de deurklink of in het plafond kan hangen. Je kunt ook de mooiste kleine cactussen breien, die een vensterbank zullen sieren.Wil je in plaats daarvan beginnen met een haakcadeau? Dan vind je op deze pagina inspiratie voor een prachtig gehaakt cadeau voor een kind. Hier vind je prachtige boekenleggers, speelgoedeten en schattige teddyberen.

Echt heel leuk met het zelfgebreide cadeau :-)

Copyright LindeHobby