Gebreid Moederdagcadeau


Moederdag valt elk jaar op de 2e zondag in mei. En elk jaar verdienen alle moeders een prachtig en persoonlijk cadeau. Daarom hebben we op deze pagina een groot aantal suggesties verzameld voor wat je je moeder cadeau kunt doen voor Moederdag.

Het breien van een cadeau resulteert in een uniek en persoonlijk cadeau waar de ontvanger dol op zal zijn. De mogelijkheden voor gebreide Moederdagcadeaus zijn legio - kijk maar hieronder!

Bekijk hier al onze breipatronen voor dames.

Een manier om hulde te brengen aan je moeder is door een mooie sjaal of een mooie deken voor haar te breien. Beide onderdelen kunnen vele jaren worden gebruikt en kunnen het hele jaar door ijverig worden gebruikt. Als je de tijd en het overschot hebt om aan een groter breiproject te beginnen, is een mooie sjaal of een warme deken een voor de hand liggend cadeau voor je moeder.

Het mooie van sjaals en dekens breien is dat het op oneindig veel manieren kan. Je kunt dus ook gemakkelijk je moeders smaak raken. Is zij bijv. voor een eenvoudig patroon en klassieke kleuren vind je een recept dat bij deze wensen past. Als ze daarentegen dol is op wilde patronen en pang-kleuren, kun je ook gemakkelijk zo'n project starten.

Hieronder vind je een selectie van onze recepten voor sjaals en dekens. Ook lees je hier veel meer over gebreide sjaals en gebreide vloerkleden hier .Een ander leuk cadeau voor Moederdag is een heerlijk zelfgebreid wellnesspakket. Een dergelijk pakket kan b.v. bestaan uit make-up pads, handdoeken, haarelastieken, zeepzakjes en doekjes. Daarnaast kan er een heerlijke crème of serum worden toegevoegd die je moeder lekker vindt. Alle onderdelen kunnen worden verzameld in een mooie mand, en zo heb je een perfect moederdagcadeau.

Het breien van de verschillende onderdelen voor het wellnesspakket duurt niet lang, wat een voordeel is als je niet alle tijd hebt. Daarnaast zijn kleinere projecten zoals doeken en handdoeken een perfecte manier om verschillende breitechnieken te oefenen en tegelijkertijd kun je met verschillende kleuren spelen. Tegelijkertijd is het een voor de hand liggende mogelijkheid om veel van zijn garenresten te gebruiken.


Bekijk hier al onze breipatronen op interieur.

Andere beheersbare breiprojecten die uw moeder hoogstwaarschijnlijk zullen plezieren, zijn projecten zoals pannenlappen, doeken, bekerhoezen en kussenslopen. Dergelijke projecten kunnen gemakkelijk in ribbelsteek worden gebreid en zijn daarom gemakkelijk om mee te beginnen. Bovendien zijn dergelijke geschenken super handig en kunnen ze altijd worden gebruikt door de ontvanger.Je kunt er ook voor kiezen om kleding voor je moeder te breien. Is zij bijv. helemaal gek van gebreide vesten, je kunt aan zo'n project beginnen. Veel van onze vestpatronen zijn eenvoudig en ribbelst, en daarom duurt het niet lang om een mooi en modern vest te breien. Een andere zekere winnaar zijn gebreide sokken. Je kunt nooit teveel paar hebben en tegelijkertijd is een paar zelfgebreide sokken een super persoonlijk en gezellig cadeau om te geven.Breit je moeder zelf? Dan kun je er ook voor kiezen om haar te verblijden met een nieuwe breinaaldenset. We hebben een grote keuze aan stokkensets, en er zit zeker iets in de smaak van je moeder. Een breinaaldenset is een musthave voor de breister, want zo sta je niet stil en kom je naalddiktes in de tijd en uit de tijd te kort.

Bekijk hier onze selectie breinaaldensets.

Je kunt je moeder ook een cadeaubon geven. Op die manier krijgt ze de kans om te kiezen wat ze mist voor haar creatieve projecten. De cadeaubon wordt digitaal verstuurd, dus ook als je niet thuis bent op Moederdag is het de perfecte oplossing. De cadeaukaart is eenvoudig digitaal door te sturen, zodat je moeder ook op Moederdag een cadeau kan krijgen.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby

Wil je een cadeau haken voor je moeder in plaats van het te breien? Dan vind je tussen onze vele haakpatronen ook veel leuke aanbiedingen voor een prachtig cadeau. Om er maar een paar te noemen: gehaakte pannenlappen, tafelbeschermers en manden.

Ontdek hier onze vele haakpatronen.

Echt leuk om je moederdagcadeau te breien :-)

Copyright LindeHobby