Gebreid cadeau voor vriendin

Verdient jouw vriend(in) een heerlijk en zelfgemaakt cadeau? Dan kun je op deze pagina gemakkelijk en snel aan de slag met het cadeau en inspiratie opdoen.

De mogelijkheden voor cadeaus voor vriendinnen zijn eindeloos, en het hangt sterk af van de vriendin die het cadeau gaat krijgen. Houdt ze van b.v. gebreid interieur? Of is ze meer gek op gebreide kleding? Wat er ook gebeurt, hieronder vind je inspiratie voor wat ze voor jouw specifieke vriendin kan breien.

Ontdek hier onze vele breipatronen.Als het cadeau in een betaalbare tijd gebreid wil worden, kun je ervoor kiezen om te gaan voor een gebreid haarelastiek, ook wel scrunchies genoemd. Deze zijn en worden een hit! Ze zijn prachtig en kunnen in alle mogelijke kleuren gemaakt worden. Tegelijkertijd is het een gemakkelijk en gezellig project voor zowel beginners als ervaren breiers. De scrunchie is ook een geweldige manier om je restjes garen te gebruiken.

Hier lees je meer over gebreide scrunchies.

Een ander betaalbaar project zijn gebreide doeken of pannenlappen. Beide delen zijn in korte tijd te breien, en dan zijn het gewoon superpraktische cadeaus die je elke dag kunt gebruiken. Speel met kleuren en patronen en verras je vriendin met een stapel vaatdoeken in alle kleuren van de regenboog, of geef haar een paar pannenlappen waar ze elke dag van zal genieten.

Meer en gebreide vaatdoeken lees je hier en gebreide pannenlappen hier .Gaat je vriendin met gebreide kleding? Dan kun je je ook volledig op het breien van een mooie zomertop of een mooi vestje storten. Beide kledingstukken zijn een unieke toevoeging aan de garderobe en kunnen voor veel verschillende gelegenheden worden gebruikt.

Op onze website kun je onze prachtige patronen voor gebreide tops en vesten ontdekken. Hier kunt u zich laten inspireren door de verschillende recepten, hun kleurencombinaties en patronen.

Een topje of vestje breien is een relatief betaalbaar project, waarmee je tegelijkertijd laat zien dat je de tijd en moeite hebt genomen om een mooi en nuttig cadeau voor je vriendin te maken.Als je vriendin meer van gebreide mutsen of hoofdbanden houdt, dan zijn dit ook twee geweldige cadeau-ideeën. Gebreide mutsen en hoofdbanden kunnen jarenlang worden gebruikt, en ik vraag me af of je vriend extra blij zal zijn om de muts of hoofdband te dragen als jij het bent die voor haar heeft gebreid?

Een ander heel goed cadeau voor de vriendin zijn zelfgemaakte sieraden. In ons grote assortiment accessoires voor sieraden vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van mooie sieraden. In het assortiment vind je dus kralen, bedels, elastisch koord, haarversieringen en gereedschap.

Bekijk hier het grote assortiment sieraden.Is je vriendin zelfs blij om te breien? Dan kun je voor haar ook een mooie breinaaldenset kopen. Met zo'n set gaat het nooit mis in de stad. Zo weet je vriendin zeker dat ze voorlopig geen breinaalden voor haar projecten zal missen.

Je kunt haar ook een cadeaubon geven, zodat ze zelf kan kiezen wat ze mist voor haar creatieve projecten. De cadeaukaart is digitaal, dus ook de perfecte oplossing als je op het laatste moment een cadeau mist.

Koop hier een cadeaubon voor LindeHobby.

Nu hopen we dat je geïnspireerd bent door wat je kunt breien of aan je lieve vriend kunt geven. Echt heel leuk met het vriendin cadeau :-)

Copyright LindeHobby